Gehoorzaamheid

Hondensportvereniging De Vrije Sprong geeft op een vriendelijke en beloningsgerichte manier les. Dat houdt in dat de pup of beginnende hond d.m.v. beloning en spel de beginselen van het luisteren wordt aangeleerd.

Alle nieuwe puppen en jonge honden kunnen indien er plek is meteen instromen in de welpencursus. Tijdens deze cursus geven we de honden de tijd om te wennen aan het trainingsveld en leren we de honden dat het leuk is om met het baasje samen te werken.

In de vervolgcursussen leren we gehoorzaamheidsoefeningen aan, afgewisseld met FUN-oefeningen. FUN-oefeningen dragen bij aan een betere band tussen baas en hond. Tevens is het goed voor het zelfvertrouwen van de hond. Plezier en de opbouw van de band met de hond staan voorop.

De pup of beginnende hond en cursist bepalen zelf het tempo van ontwikkeling. Iedere combinatie traint op eigen niveau. Bij beheersing van de oefeningen wordt er direct doorgestroomd naar de volgende cursus. Cursusduur is per hond verschillend. De groepen zijn klein (ong. 6 combinaties) en er wordt getraind op een veilig en afgezet terrein.


De kosten:

Strippenkaart voor 12 lessen: € 60,-


Cursusdagen:

 

Maandag:

19.00-19.45 Puppen/Basiscursus

19.45-20.30 Welpen/Puppen/GG

Donderdag:

19.00-19.45 Welpen/Puppen

19.45-20.30 Basis

Zaterdag:

09.30-10.15 Welpen/basis/GG

10.30-11.15 Puppen